CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

((our anniversary dear))

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

((my baby)

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers

Monday, 22 December 2008

~~> sEx MaNiAc <~~

Sorry eh guyss..tittle die maybe sensetif for sum people..tp if u know the real story u'll never take that as a sensetive issue..ready nak dgr x?? hehe..amboi, xsaba2 eh..bab2 camnie suke la 2 kan nak tau...sooo xsesuai tau..haha...

Camnie citenyer..last week, taman perumahan sya especially kawasan sya gempar dgr story yg panas gak la..lorong2 belakang umah kami sudah ade pengintip or pengintai..ade ke patut..n 1 day,ade uncle, jiran sya [ cik zaly ] dpt cekup dak gile sex nie..n disbb kan terlalu bengang n marah sgt ngan perlakuan die..cik zaly pon belasah dak nie dgn kayu...

Ceritenyer bermula camnie, time maghrib sabtu ari 2, nini [my neighbour since childhood] selalu nyer akan memanggil semua [ semua sbb nini nie suuuker gler ngan kucin n bela bnyak kucin] kucing nyer untuk dibg makan..but then, die terperasan sorang mamat nie dok tepi tong smpah n pandang jek dak nini nie..actually dah bnyak kali nini pasan mamat nie..tp wat dek jek sbb ingt kan xder pe2..

Pas 2, nini nie pon masuk la umah n told her dad [cik zaly] pasal mamat 2..pas 2, papa die nie pon bengang terus la g belakang umah die..mule2 mamat nie xpasan pon kehadiran papa nini..pas 2 cik zaly pon cekup la..soal siasat mamat 2..n pe yg terkezut beruk nyer..cik zaly tgk kat bahagian seluar nyer, zip dah terbukak n basah...soo faham2 je la kan..cam siot kan..

Rupe2 nyer selame nie die dah lame ngintai anak2 dare n wanita2 mandi..aaarrrrggggghhhh~~!!! benci nyer aku!!! xrela3...rase nak tumbuk2 jek muke die tau..sya kat umah dah la menyeksi..tension btol..

Bile cik zaly dah soal siasat, dak 2 baru berumur 13thn n indian la..dok kat taman sya gak..ntah anak sape ntah..selain mengintai die gak mencuri barang2 yg ade kat belakang umah kami..yg paling teruk kene, umah cik zaly la..abis pagar2 die kene curi..rugi3...

Bengang gler..pas pd 2,sya xberani nak tdo or dok umah sorang2 g..sure nak berteman..adoi..hope kejadian nie xkan berulang g la..InsyaALLAH..

tO all kaum lelaki kat luar sane...plz,jgn ikut perangai dak nie..jahat sgt kan..pk la, if kene kat ahli keluarge kite...pe pasaan korang kan..ish2..nyampah~!! nxfbskhf sfjashkf <~~ 18PL....(^O^)

4 orang baik hati..:

tawakkilboy said...

ape la bodo sangt budak tu..tak reti nak jage line langsung.hahhaha.klu kne kat keluarga saye..bukan kene belasah je..kite ikat dia kat pokok yg ade kerengga.mcm cite anak2 sidek tu.hihihi.

peringatan..bg kaum pompuan jgn la seksi2 dalam umah.lagi elok ber purdah je..hahahha

aiSyaLiciOus said...

dlm umah pakai purdah?? hehe..i will..one day..hehe..menyeksi pon dlm umah..kat luar umah even sya free hair tp xseksi la...waaaaaa(^_~)

che`pah cun said...

ha...sya...umah aku kat k.pilah pun kne gak..

morning, 9.12.2008,7.05AM
aku bru siap mandi...

nak masuk bilik..tgk kat tkap bilik aku ade kpala org..

ape lg...aku pun jerit la...
AAAAAAAAARRRggggHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!
ade org!!!ade org!!!

bergegar flat aku dgr jeritanku..hahaha

kuang ajar btul...aku x tau la da lme ke die wat kje 2..

sblm p kje,aku check kat tingkap 2, tgk2 1 sliding tgkap aku da tanggal, then 2 side terbuka besar....siap ade tong cat untuk panjat lagi...aduh!!!mampos!!
bape lme la die wat kje 2..

tgahri 2 jga aku wat report police..
2 secure...

ish3 gle punye SEX MANIA!!!!

aiSyaLiciOus said...

wah~!! pah ko pon kene tinjau ker?? aduss..jage2 la ko 2...dah la ko 2 suke sgt joget2 sexy...2 yg die stim 2 agaknyer..hahahahah....aku rase die dah aim ko lame agaknyer then die tau ko dok mane then die pon wat projek la...hish2...dunia skang penuh ngan kekejaman..lbh2 g terhadap kaum wanita..masyaALLAH..

((link within))

Related Posts with Thumbnails

Followers